Werken bij
Roosen Pool Experts

Carriere bij Roosen

Bij Roosen Pool Experts is werken meer dan een baan. Het is deel worden van een familie van professionals met een passie voor het creëren van unieke buitenbelevingen. Of u nu aan het begin van uw carrière staat of al ervaring hebt in de branche; wij bieden u de kans (door) te groeien en (bij) te leren.

Bouw mee aan droomzwembaden

Laat Uw Talent Schitteren

Bouw mee aan droomzwembaden

Bij Roosen werken onze pool experts elke dag aan het waarmaken van de dromen van onze klanten. Elk detail, van ontwerp tot realisatie, is van groot belang. Als lid van ons team helpt uw vakmanschap bij de transformatie van gewone buitenruimtes in droomlocaties voor onze klanten. Voor deze missie zijn we op zoek naar gepassioneerde individuen die hun talenten willen benutten. Wij bieden een platform om te groeien en te schitteren in uw loopbaan.

Ontdek de Mogelijkheden bij Roosen Pool Experts

Waarom Roosen Pool Experts?

 • Een familie
  Bij Roosen Pool Experts koesteren we een familiale sfeer.
 • Groei en ontwikkeling
  Wij geloven in de groei van onze medewerkers.
 • Competitief salaris
  We erkennen onze medewerkers met een goed salaris.
De kracht ligt in onze mensen

De Roosen-familie

De kracht ligt in onze mensen

De kracht van Roosen schuilt in de mensen die deel uitmaken van ons team. Daarom hebben we een omgeving gecreëerd die niet alleen groei en leren bevordert, maar ook succes erkent en viert. Van spontane feestjes tot onvergetelijke teamuitjes; we zorgen ervoor dat hard werken hand in hand gaat met plezier maken.

Wij bieden een competitief salaris, uitgebreide voordelen en kansen voor professionele ontwikkeling. Binnen ons bedrijf wordt u gewaardeerd en gerespecteerd. Kom bij ons werken en ervaar zelf de voordelen van deel uitmaken van de Roosen-familie.

 • Jaar ervaring in het aanleggen en realiseren van zwembaden

 • Zwembaden hebben we inmiddels geplaatst in de Benelux

 • Vakmensen uit verschillende disciplines werken er bij Roosen

Stap in een nieuw avontuur

Onze vacatures