Over Roosen

Onze werkwijze
bij Roosen
Pool Experts

De Roosen werkwijze

Bij Roosen Pool Experts geloven we in transparantie en betrokkenheid tijdens elke fase van het realiseren van uw droomzwembad. Van ontwerp tot realisatie, wij begeleiden u door het gehele proces. Ontdek hoe we onze expertise en passie inzetten om uw droomdomein te creëren.

Van woondomein naar droomdomein

Van woondomein naar droomdomein

Wij zijn Roosen. Ervaren pool experts die van uw woondomein een droomdomein maken. Een familiebedrijf met passie voor zwembaden en spa’s. We ontwerpen, realiseren en verzorgen de ideale buitenbeleving. En dit doen we met een team van professionals dat graag die extra stap zet om een naadloze aansluiting op uw tuin te verwezenlijken. Heeft u een eigen architect of hovenier? Dan betrekken we die natuurlijk ook bij het proces. Professionele begeleiding, afstemming en persoonlijk advies staat bij ons voorop in alle fases. Van ontwerp tot afwerking en oplevering. Lees hieronder meer over onze werkwijze.

 • Oriëntatiegesprek
  01

  Oriëntatiegesprek

  Uw reis naar de perfecte buitenbeleving begint met een persoonlijk telefoongesprek. Tijdens dit gesprek komen uw wensen en vragen aan bod. Wij leggen onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak voor een vervolggesprek in onze showroom.&nb...

 • Adviesgesprek
  02

  Adviesgesprek

  Na het oriëntatiegesprek ontmoet u één van onze adviseurs voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom of bij u thuis. Samen gaan we verder in op de wensen en eisen, en bespreken we onze mogelijkheden. 

 • Ontwerp & materiaal
  03

  Ontwerp & materiaal

  Kort na het adviesgesprek ontvangt u een prijsindicatie waarbij het besproken zwembad en toebehoren in opgenomen zijn. De onderdelen en werkzaamheden die op dat moment nog niet helemaal bekend zijn worden bij u ter plaatse met onze projectleider

 • Realisatie & service
  04

  Realisatie & service

  Akkoord met de offerte en het ontwerp? Dan plannen we graag een vervolgafspraak in om samen met onze projectleider bij u op locatie de verdere details van het aanlegproces met u te bespreken. 

Ervaringen

Eerdere ervaringen

Familie Laurijssen

Familie Laurijssen

10.0 -
Top bedrijf met vakkundige mensen die hun afspraken elke keer weer nakomen!
Familie Laurijssen
Familie Kooijman

Familie Kooijman

9.0 -
Het is niet alleen het zwemmen zelf, we genieten van alles wat het zwembad met zich meebrengt.
Familie Kooijman
Familie Goossens

Familie Goossens

10.0 -
We zijn ontzettend blij met het resultaat en advies wat Roosen ons heeft gegeven
Familie Goossens
 • Jaar ervaring in het aanleggen en realiseren van zwembaden

 • Zwembaden hebben we inmiddels geplaatst in de Benelux

 • Vakmensen uit verschillende disciplines werken er bij Roosen