Dompel in de wereld van een luxe spa

Spa's

Bij Roosen Pool Experts bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige spa’s van elk formaat die voldoen aan al uw ontspanningsbehoeften. Geen enkele spa is hetzelfde, daarom zetten we graag ons gevarieerde aanbod voor u op een rijtje. Of u nu zoekt naar een kleine spa voor 3 personen, of liever met 6 personen vertoeft in een spa; wij hebben de perfecte spa voor u.

Ons aanbod

Ons aanbod spa's

 • Melbourne Line

  De Serena Melbourne SPA is compact van formaat en perfect geschikt voor kleinere ruimtes zoals badkamers, balkons of dakterrassen. Dankzij het doordachte ontwerp is de instap gemakkelijk en is er ruimte voor drie personen. Geniet van een ruime ligplaats en diverse massagefuncties die zorgen voor ontspanning, zelfs tijdens de koude wintermaanden.

 • Valencia Line

  Valencia Line

  De Serena Valencia SPA is compact met een oppervlakte van slechts 4 vierkante meter, maar biedt toch ruimte aan vijf personen met vier zitplaatsen en een ligplaats. Met 23 Hydrojets verdeeld over vijf patronen, garandeert deze SPA een doeltreffende hydro massage met specifieke patronen voor de rug, schouders en andere gebieden voor een gepersonaliseerde ontspanning.

 • Barcelona Line

  Barcelona Line

  De Serena Barcelona is ruimtebesparend met een oppervlakte van slechts 4 vierkante meter. De SPA heeft plaats voor 5 personen. Er zijn drie hoekzittingen, een ligplaats en een lounger. Met 38 Hydrojets en een doordacht ergonomisch ontwerp zorgt deze SPA voor een optimale watercirculatie en doeltreffende hydro massage. De zitplaatsen zijn voorzien van uiteenlopende massagepatronen, inclusief een ontspannende voetmassage, voor ultieme ontspanning.

 • Chicago Line

  Chicago Line

  De Serena Chicago is ontworpen om zes personen comfortabel te huisvesten. De SPA past moeiteloos in vrijwel elke tuin of op elk terras dankzij het compacte ontwerp. Het eigentijdse ontwerp is ideaal voor gezinnen, met zitplaatsen op verschillende hoogtes die aansluiten op diverse lichaamsbouwen. Met 23 roestvrijstalen Hydrojets en een krachtige massagepomp garandeert deze spa ontspanning voor jong en oud. Op elk moment van de dag.

 • New York Line

  New York Line

  De Serena New York SPA biedt ruimte voor vijf zitplaatsen en één ligplaats. Perfect voor gezinnen. Het compacte ontwerp maakt dat deze spa in de meeste tuinen of terrassen past. De moderne kuipvorm zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid, terwijl de zitplaatsen op verschillende hoogtes zijn ontworpen voor divers lichaamscomfort. Dit maakt de SPA ook geschikt voor kinderen. Met 41 roestvrijstalen Hydrojets en diverse massagepatronen voor de rug, voldoet de New York aan alle verwachtingen van een SPA.

 • Porto Line

  Porto Line

  De Porto SPA van Serena biedt royale zitplaatsen en een ligplaats met 43 roestvrijstalen Hydrojets voor een intense hydro-massage die het hele lichaam ondersteunt. Verschillende zitplaatsen richten zich op specifieke delen van het lichaam, zoals nek, schouders, rug, kuiten en voeten. Naast de lounger bevindt zich een handige instaptrap voor verkoeling. Deze spa biedt comfortabel plaats aan 4 personen.

 • Lugano Line

  Lugano Line

  De Serena Lugano SPA nodigt uit tot ontspanning met zijn zes zitplaatsen en aantrekkelijke ronde vorm. Perfect voor sociale interactie met vrienden en familie. Het design van deze spa heeft het uiterlijk van een traditionele hottub dankzij de omkasting. Elke zitplaats biedt een unieke en uitgebreide massage, mogelijk gemaakt door 33 roestvrijstalen jets. Met zijn ergonomische ontwerp belooft de Lugano het hele jaar door comfortabele en intense hydro massages. 

 • Cambridge Line

  Cambridge Line

  De Serena Cambridge SPA biedt een royale ruimte met vier zitplaatsen en twee ligplaatsen, elk met unieke vormen en speciale voetmassages. De grootste IMPACT Jet zorgt voor een intensieve massage van de onderrug en benen. Bovendien beschikt deze spa over een kinderzitje, een verkoelende zitplaats en optioneel een nek/schoudermassage voor ontspanning onder de sterrenhemel.

 • Edinburgh Line

  De Edinburgh van Serena is een SPA die plaats biedt aan zes personen. Alle zitplaatsen zijn royaal, variëren qua diepte en zijn voorzien van verschillende massagemogelijkheden zoals een uitgebreide voetmassage. De Edinburgh is uitgevoerd met maar liefst 51 Hydrojets. En de grootste Hydrojet – de IMPACT- jet – zorgt voor een intense massage van uw onderrug of de benen. Wilt u deze royale SPA uitbreiden met een nek- of schoudermassage? Dat kan. De Edinburgh betekent pure luxe voor het hele gezin, met veel ruimte en mogelijkheden. 

 • Geneva Line

  Geneva Line

  De Serena Geneva SPA biedt plaats aan zes personen in een prachtige ronde vorm. Ideaal om te ontspannen met vrienden en familie. De zorgvuldig gevormde zitplaatsen geven comfort en een unieke, uitgebreide massage-ervaring. Met 55 Hydrojets en voetmassages op vier zitplaatsen, garandeert de Geneva comfortabele en intense hydro massages gedurende het hele jaar.