Duik in de wereld
van een luxe
zwembad

Zwembaden

Bij Roosen Pool Experts bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige zwembaden van elk formaat die voldoen aan al alle ontspanningsbehoeften. Geen enkel zwembad is hetzelfde, daarom zetten we graag ons gevarieerde aanbod voor u op een rijtje. Of u nu zoekt naar een Skimmerzwembad, binnenzwembad of liever zelf alles samenstelt; wij hebben het perfecte zwembad.

Nieuw zwembad, nieuwe levensstijl

Nieuw zwembad, nieuwe levensstijl

Roosen Pool Experts opent de deur naar een blijvende vakantie in uw eigen tuin. Met zwembaden die meer zijn dan alleen producten. Omarm uw nieuwe levensstijl en creëer onvergetelijke momenten. 

Nieuw zwembad, nieuwe levensstijl

Ons aanbod

Ons aanbod zwembaden

 • Skimmerzwembad

  Skimmerzwembad

  Ontdek het populairste zwembad van Roosen Pool Experts, het skimmerzwembad, en wordt ondergedompeld in een schone en elegante zwemervaring.

 • Overloopzwembad

  Overloopzwembad

  Ontdek het elegante overloopzwembad van Roosen Pool Experts dat de buitenruimte transformeert tot een kunstwerk. 

 • Plunge pool

  Plunge pool

  Ontdek het ideale mini-zwembad van Roosen Pool Experts voor de kleine (stads)tuin: plunge pool. 

 • Binnenzwembad

  Binnenzwembad

  Met een binnenzwembad van Roosen Pool Experts blijft u weersvoorspellingen de baas en kunt u altijd dicht bij huis zwemmen.  

 • Bouwkundig zwembad

  Bouwkundig zwembad

  Bij het creëren van het droomzwembad draait alles om maatwerk. Een bouwkundig zwembad bij Roosen Pool Experts geeft hierin volledige vrijheid.

Onze werkwijze

De beste aanpak voor
het beste resultaat

Oriëntatiegesprek

1. Oriëntatiegesprek

Uw reis naar de perfecte buitenbeleving begint met een persoonlijk telefoongesprek. Tijdens dit gesprek komen uw wensen en vragen aan bod. Wij leggen onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak voor een vervolggesprek in onze showroom. 

Adviesgesprek

2. Adviesgesprek

Na het oriëntatiegesprek ontmoet u één van onze adviseurs voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom of bij u thuis. Samen gaan we verder in op de wensen en eisen, en bespreken we onze mogelijkheden. 

Ontwerp & materiaal

3. Ontwerp & materiaal

Kort na het adviesgesprek ontvangt u een prijsindicatie waarbij het besproken zwembad en toebehoren in opgenomen zijn. De onderdelen en werkzaamheden die op dat moment nog niet helemaal bekend zijn worden bij u ter plaatse met onze projectleider

Realisatie & service

4. Realisatie & service

Akkoord met de offerte en het ontwerp? Dan plannen we graag een vervolgafspraak in om samen met onze projectleider bij u op locatie de verdere details van het aanlegproces met u te bespreken. 

Altijd bereikbaar

Ongeëvenaarde ondersteuning

Altijd bereikbaar

Wij begrijpen dat uw zwembad of spa meer is dan een luxe toevoeging aan uw woning. Daarom is het onze missie alles perfect te laten verlopen. Voor calamiteiten staat ons team 7 dagen per week voor u klaar. Als het gaat om technische ondersteuning of algemene vragen helpen wij u verder tijdens onze openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. 

 • Jaar ervaring in het aanleggen en realiseren van zwembaden

 • Zwembaden hebben we inmiddels geplaatst in de Benelux

 • Vakmensen uit verschillende disciplines werken er bij Roosen